Utomhus

För drygt två månader sedan bestämde sig Kiwi för att det var dags att gå i ide. Hon ska inte under några omständigheter alls gå ut. Det spelar ingen roll om det är tolv plusgrader och strålande sol - det är ändå en pina att behöva lämna huset. Varje gång som det är dags att gå ut kommer Kiwi motvilligt krypande längst golvet och verkligen visar sig avsky mot att vistas utomhus. Även om hon har på sig ett tjockt täcke, trots fint väder och plusgrader, så ska hon inte gå ut. Enda gång som hon faktiskt går ut frivillig (och springer in lika fort igen) är när vi får besök, för då måste hon se vem det är.

Sen har vi fröken Bråkstake också, som är fullkomligt tokig i att vara utomhus. Hon ska istället inte vara inne. Det spelar ingen roll om det är nedåt nollan, blåser eller regnar - hon ska bara vara ute! Helst av allt skulle hon nog vilja ha en hundkoja i trädgården, så att hon slapp vara inne överhuvudtaget. Man kan ju fråga sig var den lilla italienaren är, för det var väl en sån som vi köpte?

Soda tycker att
det är helt okej att ha täcke på sig, men att klä på sig och klä av sig är inte hennes melodi. Hon är gärna ute utan täcke och om hon skulle frysa, så gör det ingenting. När det är dags att gå in så springer Soda runt huset och gömmer sig bakom en buske för att visa sitt missnöje.

Kommentarer
Postat av: Tarzan

Vet du vad dom som har italienare i vargön heter?

2011-12-19 @ 02:30:14
Postat av: Madde

Det beror på vilken italienare du vill ha tag på. Sedan i fjol har de blivit tre stycken, bortsett från våra två. En Skogsvillare som bor här ute på Näs, en från Al Shen bor vid kyrkan i Vargön och så finns det en hane från Qvickelyckan som också bor i Vargön någonstans. Har tänkt tanken många gånger, men varit för lat, att få kontakt med den sistnämnda via Lena.

2011-12-23 @ 13:20:23
Postat av: Carina

oj det finns alltså 3 nu, får se om jag kan få kontakt med någon av dom Tarzan vill gärna ha en italienarkompis nu när Kiwi inte vill leka mer.

2011-12-23 @ 16:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0