Kiwifilm #12 - Morråttan

Morråttan 2010-10-21 from Madde Herrman on Vimeo.


Kiwifilm #11 - snö

Kiwi möter snön 2010-10-21 from Madde Herrman on Vimeo.


Större

Nu verkar lilla Råttsson ha stannat av i växten. Hon har vägt strax över fyra och ett halv kilo i flera månader nu. Häromdagen vägde hon (som vanligt) 4,6 kilo och var 36,5 cm hög. Förhoppningsvis kommer hon bli en italienare av prima storlek, dvs runt 38 cm hög och 5 kilo tung. :) Hon har redan blivit bredare över ryggen, så de sista fyrahundra grammen ska nog inte vara några bekymmer att lägga på. ;)

Hon har dessutom blivit tokigt intressant bland hanhundar. :O Taxen Rex tycker i vanliga fall att Kiwi är en tokig hund, som springer tokigt fort och är tokigt irriterande. Mao så brukar han inte ens titta åt hennes håll. Numera är han noga med att vara i närheten och putsar mer än gärna hennes öron. Kiwi riktigt njuter av att Rex för en gångs skull tycker en smula om henne. :)

Rex är inte den enda hanhunden som tycker att Kiwi luktar intressant. De är många som gärna luktar henne mellan benen (och väldigt ingånde för den delen), så är det är kanske snart dags för vår lilla bebis att växa upp och bli en stor flicka? Kanske är det dags för henne att löpa för första gången. Isf vore det toppen, för då kan vi åka på desto fler utställningar till våren. :)


Kiwifilm #10 - spring

Osma, vinthundskorsning, brindle
Nora, whippet, vit/brindle
Kiwi, ig, svart
Tarzan, ig, isabell

Spring i rastgården 2010-10-16 from Madde Herrman on Vimeo.


RSS 2.0