Löptider

För en gångs skull har Kiwi och Soda lyckats synka sina löp någorlunda. Kiwi löper normalt med fem månaders mellanrum och Soda med sex månader. Just nu ligger Kiwi drygt en vecka efter Soda och båda är nu inne i höglöpet. Lagom kul att ha två överpilska flickor som är riktigt sugna på valpar. De är väldigt söta, men lite väl jobbiga.

Lägescheck

Hallå allihop! Vi har inte dött, även om det har varit knäpptyst ifrån oss i drygt ett och ett halvt år.

 

Sammanfattningsvis har vi hunnit flytta från vårt gamla hus till grannhuset och därmed sexdubblat vår bostadsyta (ja, vi har gått vilse och även lyckats slarva bort hundarna i huset) och fått en dubbelt så stor trädgård. Vi var inne ett tag på att skaffa får, för att slippa klippa den groteskt stora gräsmattan, men kom fram till att vi är nöjda med storleken på vår djurpark, som i dagsläget består av våra två underbara råttor och sju brahmahöns.

 

Oscar har hunnit med att bo ett halvår i Halmstad och ett år i Uppsala. Numera återfinns han på sin gamla arbetsplats Såtenäs och kan titulera sig som specialistofficer och flygstridsledare. Vi har även hunnit både förlova oss och sedan även gifta oss. Dessutom har jag avklarat alla delkurserna i SKKs uppfödarutbildning, men några valpar lär det inte bli för det. Hursomhelst har det varit mycket spännande att läsa kurserna.

 
 

Vår gråfis längtar något himmelskt efter att få sin utlovade kattlillebror som hon kan busa järnet med, men får om ett par veckor nöja sig med att ha tre hussar och mattar, istället för två. Förövrigt har Soda växt till sig mentalt, även om hon fortfarande gör först och tänker sedan. Dessutom har vi faktiskt hört henne skälla ett par gånger.

 

Kiwi är fortfarande vår lilla gosråtta och en lugn och sansad hund. Tyvärr var hon med om en fallolycka veckan innan sin fyraårsdag och trillade nedför trappan mitt i natten och ådrog sig hjärnskakning med kramper. Hon har repat sig bra efter detta och mår numera lika bra som innan, fast är numera tusen gånger busigare än tidigare – tom busigare än Soda.


RSS 2.0