Säsongsavslutning

Igår var det den sista ringträningen för den här säsongen. Det blåste ihärdigt och det var allt annat än ett bra väder för en italienare. Arton tappra hundar, mattar och hussar dök upp - vilket är en bråkdel av vad det brukar vara.

Den här gången var det ingen vanlig ringträning som gällde, utan en låtsasutställning med hänsyn till handlingen. Alla fick varsitt nummer och fick gå in i ringen en och en. Kiwi tog av sig sitt täcke, placerades på bordet och stod blicksstilla hela tiden. :) Hon tyckte att det var väldigt kallt och stod på huk hela tiden, samtidigt som hon darrade. Hursomhelst så var hennes rygglinje och vinklarna på bakbenen jättebra och hon var minst sagt duktig. Sedan var hon väldigt duktig på att gå sina varv i ringen samt att ställa upp sig mot domaren. :) Duktiga lilla Ki! :) Trots att hon löper och är totalt oengagerad i allt, så var hon väldigt duktig. :)

När alla hade
visat upp sig var det dags för samtliga hundar att gå in i den pyttelilla ringen. Kiwi gick två fina varv och stod sedan som ett ljus, visserligen med ena frambenet uppe i luften, men ändå - hon var kalasduktig. :) Slutligen placerade Kiwi och jag oss som nummer fyra av alla ekipagen. :) Trots att det var jätteblåsigt väder och Kiwi fortfarande löper (= sniffig och ofokuserad råtta) så skötte hon sig mer än väl. Den fina placeringen gav Kiwi en vattenflaska och en grön rosett. :) Vi hade hoppats på en leksak, men några sådana delades inte ut den här gången.Dagens kritik:
"Mycket bra tillgänglighet på bordet. Rör sig utan att tveka i ringen. Mycket bra samspel."

Kiwi helt klart bästa ringträning hittills - trots hård blåst och löp. Fast å andra sidan så kanske det är då som det fungerar bäst för henne? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0