Prova-på-dag

I söndags anordnade SRIV en prova på dag i lure coursing. Jag och Kiwi samt Carina och Tarzan åkte ner till soliga Kode för att se om våra hundar var sugna på att springa efter den konstgjorda haren.

Kiwi hade noll lust och entusiasm för att springa. Hennes hittills bästa lopp var tillika hennes allra första. Sista gång, under hennes andra lopp, så sprang hon jättefort för att sedan fastna hela tre gånger under loppet med tassarna i munkorgen för att sedan göra en tvär kullerbytta. :( Antagligen kom hon ihåg att hon hade trillat sist och hade därför ingen lust att springa... hoppas på att hon glömmer bort det dåliga för att sedan kunna springa för fullt och tycka att det faktiskt är kul att jaga en plastpåse på ett snöre. Hon tyckte faktiskt att det var väldigt kul att springa första gången som hon provade på lure coursing, men allt det var som bortblåst den här gången. :( Tråkligt men sant.

Tarzan däremot tyckte
att det var väldigt skoj att springa efter bytet och sprang jättebra! :) Se själva, nedan springer Tarzan sitt allra första lopp.

Tarzans första lc-lopp 2011-04-17 from Madde Herrman on Vimeo.

 


Kiwi tyckte att det var väldigt spännande att titta på medan Tarzan sprang.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0