Nu

Här ekar det tomt. :O Inte så konstigt egentligen med tanke på att vårt internet och vår telefon flyttade ut till vårt obeboliga hus den andra augusti och vi spenderar all vår lediga tid med att ordna med huset, så att vi kan flytta den första november. Det blir liksom lite svårt att hålla bloggen aktiv, när man inte har tillgång till internet. ;)

Hursomhelst trivs Kiwi bra med att vara i vårt hus, men vem skulle inte trivas på en 2 555kvm stor tomt? Behöver jag ens nämna att hon springer som en tok och fullkomligt älskar det? Från vår eldningstunna upp till huset tar hon sällan raka vägen, utan springer genom ett litet skogsbryn och runt syrenhäcken, ändå står hon först uppe vid ytterdörren och undrar varför vi dröjde så länge. :) Snart hoppas vi på att få upp staketet runt tomten, så att hennes vinthundsvänner kan komma och leka. :)

I stan leker hon gärna med grannen, tillika jaktlabben, Beebop och stora favoriten Tarzan. Ingen går upp mot honom. ;) Hon har även planat ut i sin viktuppgång och väger vanligtvis runt 4,6kg och växer mentalt för varje dag som går! Det är svårt att tro att hon var en riktig liten vilde för bara någon månad sedan. Vår lilla råtta blir dessutom bara klokare och klokare för varje dag som går. Numera är hon nästintill expert på att räkna ut hur saker och ting hänger ihop och vi har redan börjat planera för en liten lillasyster (fast det har ju varit bestämt från början att det skulle bli så).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0