Lillasyster

Nu har vi haft vår nya ögonsten i en och en halv vecka, och jösses, vad hon har växt och blivit större under tiden hos oss! :O Vår gråa lilla loppa gör nya framsteg varje dag och växer så att det knakar.

Kiwi tycker än så länge att Soda är en rolig, liten leksak som hon kan leka med när hon vill och hur hon vill. Soda protesterar inte, utan tycker att det är hur kul som helst när Kiwi leker med henne - vilket hon konstant gör, om hon inte sover, äter eller är på promenad. ;) Lekarna kan bli väldigt vilda - sett genom människoögon förstås - tex när flickorna leker med samma leksak och Kiwi bestämmer sig för att ha den i fred genom att hoppa upp i soffan - med Soda hängandes i andra änden! :O

Förövrigt tycker Kiwi att det är helt okej att ha en lillasyster, särskilt roligt är det att brottas, leka eller springa med henne. Däremot är det inte lika kul när Soda vill krypa tätt intill och sova, då morrar Kiwi, sedan reser hon sig upp och går.

Lilla Soda ser verkligen upp till sin storasyster - hon vill göra allt som Kiwi gör och vara precis som henne. Sitter Kiwi i soffan, så ska Soda också göra det, springer Kiwi fort, så ska Soda också göra det, äter Kiwi, så ska Soda också göra det, osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0