Lidköping

Nu har Kiwi debuterat i juniorklassen. :) Allt gick bra och smärtfritt, men Kiwi däremot visade att hon inte tycker något vidare om att åka på utställning. :/ Tydligen är inomhusutställningar inte att föredra för nybörjare pga akustisken... hursomhelst gick det bra. Kiwi fick en bra och rättvis bedöming. :)

Rått var nästan lika loj och ointresserad av utställningen, som när hon gjorde sin valpdebut i Borås i ungefär hundra graders hetta. :/ Hon tycker helt enkelt inte att det är det minsta kul eller spännande med att åka på utställning. :( Hon vägrar äta godis och är mer eller mindre apatisk. Inte alls den där glada och spralliga bråkstaken som hon brukar vara i vanliga fall. På ringträningarna är hon däremot sitt vanliga, glada och godisätande-jag.

"Nice proportions. Beautiful head. Excellent earset. Elegant neck. Topline should be better. Well augulated. Nice movement."
Ivana Bakal, Kroatien

Kiwi fick excellent, certifikatskvalité och blev slutligen Bästa tik-4. :) Topplinje-kritiken får jag ta på mig, eftersom mitt uppställande av Kiwi inte är riktigt hundra än... Förövrigt så hängde hennes svans nedåt. :)

Kiwi fick även äran att vara med i Skogsville's uppfödargrupp. Jag och Kiwi gick mest omkring som yra höns och posade för jämnan åt fel håll. :( Lyckligtvis hängde inte resultatet helt på vår urusla insats. ;)


BIR blev Kotte, Al-Shens Paparazzi och BIM blev Kiwis kullsyster Mimmi - Skogsville's
Honeysuckle Rose. Domare var Ivana Bakal, Kroatien.


På väg hem var Kiwi trött och på dåligt humör. Hon somnade tom på sitt ben. I vanliga
fall brukar hon sluka dem som en häst! :O


Efter att ha hälsat på hos mina föräldrar och Oscars farföräldrar på vägen hem, så
passade Kiwi på att sola och busa med sin nya leksak. Ett Ck gav henne nämligen
en uppskattad pipleksak. ;)


Bästa Tik-1 och Bästa Tik-4, kullsystrarna Mimmi och Kiwi. Inte lika alls, om ni frågar oss.


Fler och betydligt
bättre bilder från utställningen hittar ni här. Det finns bla två riktigt fina bilder på vår prinsessa och det finns bilder på både Kiwi och Mimmi in action. På de bilderna kan man verkligen se att Mimmi brås en aning mer på pappa Venom, även om Kiwi också ärvt en hel del från sin pappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0