Chokladtjuven

Hemma hos oss lunkar livet på. Soda växer och håller för tillfället på att förvandlas från en busig valp med knäck i öronen till en hund som faktiskt lyssnar, respekterar och förstår. Vi är i mer eller mindre chock här hemma över Sodas smått dramatiska förvandling till en normal, snäll och lydig råtta.

Kiwi håller på
att avsluta sitt löp. Själva blodspåren ifrån löpet är inget bekymmer hemma hos oss. Kiwi sköter sig väldigt bra och lämnar i princip bara spår efter sig när hon sover i vår säng under natten. Bekymret är istället hennes personlighetförvandling under löpet. Hon vägrar att leka med Soda, hon blir väldigt gnällig, extra klängig, mer eller mindre sur, stillasittande och får en aptit som inte är att leka med. Hursomhelst ska det bli väldigt skönt att få tillbaka vår mer rofyllda råtta.

I vanliga fall
brukar råttorna få varsin hopvikt toalettrulle med godis i, vilket är väldigt, väldigt uppskattat från deras sida. De senaste veckorna har alla former av pappförpackningar blivit föremål för godislådor. Detta i kombination med Kiwis extrema aptit gjorde att hon i lördagskväll fiskade upp en sprillans ny Paradisask ur en väska i köket, öppnade både plasten och kartongen och smällde i sig hela sju praliner på drygt tio minuter. Lyckligvis blev hon inte chokladförgiftad och det är vi väldigt tacksamma för. Hädanefter kommer inga chokladaskar att förvaras på råttnivå i vårt hus…


Den uppbrutna chokladasken. Notera plasten.


Sju cholkadbitar slank ner i den glupska råttan.


Kommentarer
Postat av: Anna, Johan och lilla Liten

hahaha det va en väldigt kräsen vintis ni har.... ;) noterade att en av bitarna var tagen lite längre in i asken som om hon visste vilken hon skulle ta :DDet kunde ju gått illa med chokladförgiftning. vilken tur att det inte gjorde det.Ps: Ni har väldigt fina namn på era vintisar!

2012-04-03 @ 20:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0