Löptider

Nu har lille Rått börjat löpa igen. Det blir därför ingen agilityträning för oss den här säsongen, då sommaruppehållet börjar ungefär samtidigt som Råttsson slutar löpa. :/ Det får bli nya tag till hösten istället. ;) På ringträningarna är vi däremot fortfarande välkomna, så länge vill håller oss lite i skym undan för hanhundarna. Första kommentaren på dagens träning var: "det här vädret måste passa Kiwi perfekt!" Oh ja, hon tycker väldigt mycket om sol och varmt väder. ;)

Ringträningen gick bra, förutom att Kiwi var väldigt sniffig pga av det stundande löpet. Hon tyckte att nosen rakt i marken var det som gällde. :/ När nosen inte var fastlimmad i marken, så gick hon fint. :) Att stå på bordet var inte alls läskigt idag. :) Räknade till fyrtiotvå småhundar på dagens ringträning, därefter tillkom ett par eftersläntare...

Apropå Kiwis löp, så gäller det att inte mata henne alltför mycket nu, eller kanske inte ens lagom mycket? Med tanke på att hon blev skendräktig i samband med det förra löpet, så är möjligt att hon blir det igen. Lagom tills Kiwi har löpt klart, så är det dags för SKKs utställning i Vänersborg och det vore allt annat än kul att komma dit med en smällfet hund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0