Dentastix



Häromdagen fyndade vi Dentastix, till Kiwis stora lycka. ;) Häromkring kostar en förpackning med tjugoåtta små Dentastix 95kr på det allra billigaste stället och vi köpte exakt samma storlek till ynka 69kr, i en djuraffär ett par mil bort. :) 26kr billigare och det är en hel del. Vi slog till med hela fyra förpackningar till det vrakpriset. :)

Kiwi är alldeles tokig i Dentastix och om de nu fungerar mot tandsten, så är det verkligen toppen! :) Hon märker på två röda att det är Dentastixdags. Från att man tar ner förpackningen, plockar fram en Dentastix och ger Kiwi den, så tar det väl uppskattningsvis 5-10 sekunder. På den extremt korta tiden hinner Kiwi börja dreggla - ja, ni läste rätt. :P Först slickar hon sig om munnen massa gånger och sedan börjar det rinna lite i mungipan. På väg in mot vardagsrummet med Dentastixen, ca 10 meters väg, så kan man ibland hitta ett litet dreggelspår.

Jag hade inte varit förvånad om vi hade haft en boxer eller liknande med mer eller mindre goda dreggelegenskaper - men en italienare. :O På mindre än tio sekunder så skapar vår italienska råtta dreggelspår. Det måste vara ett väldigt gott tecken på att Dentastixen verkligen är tokigt goda. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0