Köksbordet

Vad Kiwi gör när hon är ensam hemma har vi i princip ingen aning om. Ett par gånger i veckan är hon ensam hemma mellan tre och sex på natten. När någon sedan kommer hem till henne, så hör man oftast en duns ifrån sängen på övervåningen och sedan kommer en trött men glad råtta  ner för att hälsa. Nio av tio gånger är det dessutom väldigt varmt och skönt under täcket. ;)

Ibland grejar vi med veden och kapar stockar med en vedkap, eftersom det tjuter en hel del så får Kiwi vara inne och skona sina öron. I vanliga fall brukar hon busa lite, vila på sin dyna i soffan eller i vår säng. De senaste gångerna som hon har varit ensam inne, så har hennes vanor förändrats markant. :( När vi har gått in för att hämta henne, så har hon stått på köksbordet. :O Antagligen för att fönstren sitter ganska högt upp där och om hon inte står på bordet, så ser hon helt enkelt inte ut.

Hon sitter tydligen där och spanar efter oss. På vårt köksbord står en skål som Oscars syster har gjort, och i den ligger det godis med papper runt. Häromdagen hade Kiwi i sin tristess tagit en hallonkola och försökt smaka på. Dessvärre verkade plasten runt kolan lite för svår för henne att få loss... någon dag senare smakade hon istället på en Marianne. Den godis föll henne betydligt bättre i smaken - pappret var lätt att slita sönder och själva godisen var hård och inte mjuk när man tuggar på den. När vi kom in så satt det en hund på bordet och det fanns småbitar och papper kvar från Mariannegodisen samt ett snigelliknande spår över hela bordet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0