Hastighet

Det finns två vägar fram till Oscars föräldrars hus. Den ena löper genom ett skogsparti, är totalt otrafikerad och har ca 100-150 meter packad sand i slutet. Alltså som gjort för små italienartassar att springa på. ;) Igår testade vi att släppa Kiwi där sanden på vägen börjar, uppmanade henne att springa och körde sedan efter med fyrhjulingen. Hon förstod att hon skulle springa, men sneglade då och då bakåt på oss andra, som åkte efter.

Var tvungen att ropa 'stanna' ganska tidigt, när det var ca 25 meter kvar, då det kommer ett elstängsel ganska tvärt innan parkeringen. Det vet Kiwi mer än väl om, men det känns bättre att kommendera henne att stanna lite för tidigt än för sent när hon springer fort. Hursomhelst stannade hon väldigt fort och undrade varför det var dags att sluta springa, när det ändå var lååång kvar till huset.

Kiwi kom upp i över 35km/h men hon har en hel del kvar att ge. Ska testa fler gånger med henne och sedan när hon vet exakt vad som färväntas av henne - så lär det gå betydligt fortare! :) Igårkväll sprang hon lite halvhjärtat och undrade mest varför vi åkte efter henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0