Skendräktig

Kiwi har varit sinnessjukt godissugen de senaste veckorna och stått på tå, gjort en massa konster och varit extremt samarbetsvillig, allt för att få lite godis. Dessutom har hon lagt på sig, vad vi trodde var lite grann... Hon har varit en aning trind de senaste veckorna och när min mamma (med en york på över fem kilo) påpekade att Kiwi såg ut att ha gått upp i vikt, så insåg vi att hon inte var i aningens gott hull - utan snarare ser ut som en stoppad gris numera.

Vågen plockades fram
här hemma och den visade inte det vanliga 4,6kg utan 5,2kg! Jösses! Vi har nog i all välvilja med julskinka, köttbullar och hundgodis matat henne lite väl mycket och samtidigt har hon ätit ovanligt mycket torrfoder (som hon alltid har fri tillgång till).

Vårt övergödande och
Kiwis, minst sagt katastrofala, viktuppgång har förmodligen att göra med att hon blivit skendräktig också. :( Hennes juver ser ut att ha fått silikoninplantat. :/ Vår lilla råtts ser visserligen inte alls ut som hon brukar göra fysiskt sett, däremot är hon än så länge samma busiga och lite småvilda råtta. :) Hedanefter är det betydligt mindre mat som gäller och förhoppningsvis slipper vi ett veterinärbesök, eller ännu värre - juverinflammation. :/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0