Tiden

Tiden går väldigt fort ibland! Idag blir Soda ett halvår. :) Den senaste veckan har hon äntligen blivit så stor att hon har börjat kissa på promenaderna. :) Tidigare har hon antingen kissat innan vi gått hemifrån eller när vi kommit hem igen. Kiwi var exakt likadan när hon var liten.

Hittills har Soda,
som sagt var, växt väldigt jämnt i kroppen dvs hon har inte haft långa ben helt plötsligt, blivit sjukt smal under en period, eller liknande. Ändå har hon inte så där superkroppskontroll. Hon kan tex inte hoppa öht. Eller jo, hon kan hoppa rakt upp i luften men att precitionshoppa är bara att glömma för henne. Hon vill fortfarande gärna bli upplyft i soffan och hon var mycker senare på att hoppa upp i den än Kiwi. Däremot så är hon lugnar och mer tankefull, men inte direkt smartare, än vad Kiwi var när hon var liten.

Redan som pyttevalp började Kiwi att balansera på soffryggen. Om Soda ens skulle fundera på att göra samma sak, så skulle vi få hjärtat i halsgropen. Soda är nämligen en ganska klumpig valp. Oftast nöjer hon sig med att titta på när Kiwi utför diverse balansakter, men helst av allt vill hon göra exakt likadant som storsyster.

Apropå inledningen så fyllde vår storråtta Kiwi två år i förrgår. :) Tiden går allt väldigt fort, för alldeles nyss var Kiwi en svart liten valp.


På julafton fick flickorna varsitt rökt rådjursben att tugga på. Väldigt uppskattat! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0