Ringträning

Idag har Kiwi varit på sin första ringträning. Träningen inför utställningsdebuten i Borås fjärde juli har börjat, och vilken början sen! :) Till en början tyckte Kiwi att vi var på Näkks för att leka med andra hundar och bita sönder alla kvistar inom synhåll.

När det var hennes tur att stå på bordet och springa i en trekant så gick det hur bra som helst! :) Tränartanten tyckte att Kiwi var jätteduktigt och trodde att vi hade tränat massvis inför att göra hennes debut - men icke sa Nicke. Vi har inte tränat någonting alls, än iaf. När hon fick veta att Kiwi är fyra månader, så höll hon på att trilla baklänges och blev ännu mer imponerad av vår lilla råtta. :)

Halvvägs genom träningen så pratade coachen med var och en om vad man behövde träna mer på och vad man skulle göra annorlunda. Mäkta imponerad av Kiwi, så kunde hon bara klaga på skutten som busråttan gör ibland och dem ska vi allt lyckas träna bort. ;) Sedan ropade hon ut, så att deltagarna i de andra ringarna kunde höra, att Kiwi minsann bara var fyra månader, yngst, och ändå duktigast i gruppen. :) Kul, kul! För vem hade kunnat ana att det döljer sig en stjärna innanför råttpälsen? Vår lilla illbatting är nog på god väg att bli en svan just nu. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0