Snigelslem

Igår var vi ute på Näs, hos Oscars föräldrar, i det stundtals väldigt fina vädret. De bor alldeles intill vattnet och Kiwi var så klart inte sen att bada från klipporna. :) Även om hon föredrar att rejsa på stränder och springa upp och ner ur vattnet därifrån, så är det ändå helt okej bada från klippor också (den här gången trillade hon inte i heller).



Upptäckte nyss (när
jag tittade på bilderna från igår) att Kiwi absolut inte vill doppa sin svans när hon badar. På alla bilder så står den rakt upp mot skyn, vilket den inte gör när hon befinner sig på torra land. På bilden ovan är hon på en klippa och hämtar en pinne, något som är mäkta skoj så länge hon bottnar.

På en av pinnarna, fast det var mer åt stockhållet i jämförelse med Ki, så satt det en snigel längst ut i ena änden och vips så satt den på hennes rygg istället. :( Fick hämta tvål och en kanna att ösa vatten med, så att jag kunde tvätta bort snigelslemmet ute vid sjön. Fy bubblan vad svårt det var att få bort det! Det slutade med att jag fick gnugga hennes på ryggen med en strumpa för att få bort det sista.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0