Borttappad

Idag, när vi var ute på landet, och bytte däck på bilen så försvann Kiwi. Helt plötsligt var hon puts väck och kom inte alls när man ropade. Det var som tur var inte nära till någon trafikerad väg, men huset där vi befann oss ligger alldeles intill Vänern och bredvid en skog. Med andra ord, så hade vad som helst kunnat hända Kiwi - hon kunde ha gått igenom isen eller så hade en rovfågel eller räv kunnat tagit henne. :O

Vi letade och
letade. Till slut hittade vi henne och hon var inte det minsta glad över att ha blivit hittad. Hon verkade inte vara ett dugg ledsen över att vara borttappad eller bekymrad över att hon hade rymt iväg. Hon hade nämligen lommat iväg till hästhagen med ett jätteberg av gödsel (det är lösdrift där och hästarna bajsar vanligtvis i en speciell hög utanför vindskyddet). Kiwi stod på toppen av gödselberg och åt för fulla muggar. Det var nästan så att hon blev besviken när vi kom för att hämta henne.


Kommentarer
Postat av: besservisser

Ni fårsätta på henne en GPS så ni kan pejlain henne när hon försvinner

2010-04-04 @ 22:12:54
Postat av: Stora jyckens matte

Det som är bra med stora hundar är att de är lätta att hitta när de försöker gömma sej. En sådan där orange cykelflagga kanske kunde vara något för små hundar.

2010-04-05 @ 16:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0